Dames

Bij Teezz Jeanswear vind je een uitgebreid assortiment aan kleding van dames en heren, van de betere merken en altijd topkwaliteit kleding.

Resultaat 1–36 van de 89 resultaten wordt getoond

Dameskleding

Dameskleding nodig? Teezz Jeanswear met leuke kledingwinkels voor vrouwen (en ook mannen) in Malden en Groesbeek heeft nu ook een dameskleding webshop waar u al uw dameskleding / vrouwenkleding eenvoudig kunt bestellen. Maak een keuze uit ons online assortiment dameskleding of kom langs in onze winkels voor het volledige aanbod. In onze winkel hebben wij ook altijd aanbiedingen dameskleding of diverse vrouwenkleding in de sale. Een persoonlijke afspraak om dameskleding te passen is ook mogelijk, hiervoor kunt u contact opnemen.

Dames kledingwinkel

Met een vestiging in het centrum van Groesbeek en in het winkelcentrum van Malden biedt Teezz een kledingwinkel voor dames die je niet mag missen om eens te bezoeken. De ruime opzet van de dameswinkels biedt voldoende mogelijkheden om in alle rust kleding te bekijken en te passen.

Door de ruime opzet van onze dameswinkels kunnen wij ook voldoen aan alle hygiënische maatregelen die van toepassing zijn. Bovendien kunt u bij binnenkomst uw handen desinfecteren. Al onze medewerkers voldoen ook netjes aan alle geldende maatregelen.

Kleding Dames

Teezz biedt diverse categorieën aan kleding voor Dames. Enkele zijn;

Merken Dameskleding

Teezz biedt een ruim aanbod in diverse merken dameskleding in veel stijlen. Zo zit er voor elke vrouw wel leuke kleding bij. Enkele merken dameskleding die wij hebben zijn;

 

Voor het volledige aanbod en de nieuwste collectie kleding voor dames kunt u het beste een bezoek brengen aan onze winkel in Malden of Groesbeek.

 

1 2 3